BURSA / NİLÜFER - Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu

YENİ OKUL GİRİŞ ÇIKIŞI

Değerli veliler, 24 Aralık 2022 tarihinden itibaren yeni okul binamızda eğitim-öğretime devam edeceğiz. Haftasonu olan okul kurslarımız da 24-25 Aralık tarihlerinde yeni okul binamızda 09:00 giriş 15:40 bitiş şeklinde yapılacaktır. Haftaiçi olacak olan ders saatilerimiz önceki duyurularda mevcuttur. 1 derse gelmeyen öğrenci yarım gün yok yazılacaktır. Öğle arası öğrenci okul dışına çıkamayacaktır. Ancak bizzat velinin kendisinin okula gelerek "öğle arasında çocuğumun başına gelebilecek tüm sorumluluğu üzerime alarak öğrencimin öğle arasında okul dışına çıkışı için izin istiyorum" şeklinde yazılı dilekçe verirse, o öğrenciler öğle arasında okul dışına çıkabileceklerdir. Turnikeden güvenlik kartsız geçişler mümkün olmayacaktır. bilginize.

Yayın: 22.12.2022 - Güncelleme: 22.12.2022 18:16 - Görüntülenme: 1498