BURSA / NİLÜFER - Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu

Mrt

Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerimize kurs öğretmenleri tarafından LGS öncesi motivasyon amaçlı mangal keyfi yapıldı.

Mrt

Okulumuzun  ERASMUS Okul Eğitimi SCH-121 başvurusu kabul edilmiştir. Okul olarak Türkiye Ulusal Ajans 2024 Konsorsiyum üyesi olarak ERASMUS sürecini başlattık. Başvuruda emeği geçen Filiz ÖZKAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizden İlker ŞAHİN ve YAHYA DEHMAN bölge elemelerini geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Şbt

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde AFAD Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Eğitim merkezinde öğrenciler, afet ile ilgili bilgi almanın yanı sıra, uygulamalı eğitimlerle farkındalık geliştirmiştir.

Ara

Okulumuz spor aktivitelerinde kullanılmak üzere voleybol takımı ve futbol takımı için top, basketbol takımı için forma ve top desteğinde bulunan Kayra Yemek firması adına Tayfun Kundal'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Burcu KADAN'ın dahil olduğu "For a Better World Etwinning Projesi"(Daha İyi Bir Dünya İçin)9 ülke(Türkiye,Portekiz,İspanya,Yunanistan,İtalya,Romanya,Gürcistan,Makedonya ve Ürdün) 17 okulun katılımıyla Kasım ayında etkinliklerine başlamıştır.
Projemizin amacı öğrencilerimizi Sürdürülebilir Kalkınma konusunda bilinçlendirmektir.Okulumuz 6F sınıfından bir grup öğrenci ile gerçekleştirilen proje boyunca öğrencilerimiz farklı kültürlerdeki öğrencilerle hedef dilimiz olan İngilizceyi kullanarak fikir alış verişinde bulunacaklar,interaktif etkinliklerle digital yetkinliklerini  geliştirecekler ve iş birliği ile çalışma disiplinini kazanacaklardır.
Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz üüüü

Kas

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..." diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.