BURSA / NİLÜFER - Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu

Mrt

II. dönem I. ortak sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

Ekm

I. Dönem I. Ortak sınav takvimi aşağıdaki gibidir.

Ekm

Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri aşağıdaki gibidir.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Genel Veli Toplantısı 14 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ortaokul kayıt ve nakil işlemleri ile ilgili  bilgilendirme duyurumuzdur.

Haftanın en temiz sınıfı olarak 7B sınıfı seçildi.Öğrencilerimizi kutlarız.

Bu haftanın en temiz sınıfı olarak 6F sınıfı seçildi.

Mrt

Haftanın en temiz sınıfları 5YDA ile 5YDB sınıfları oldular.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Bu hafta en temiz sınıf projesinin kazananları aynı puana sahip olan 5YDB  ve 6C sınıfları oldu.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Ara

Geçen hafta en fazla puanı toplayan 6F sınıfı haftanın en temiz sınıfı seçildi.

YENİ OKULUMUZDA

Aile Birliğimizin sözleşme imzaladığı Yemekhane  ve Servis sorumluları görseldeki kişilerdir.

Yemek ve Servis hizmeti almak isteyenler şimdiden arayabilirler.

Yemek ücreti : Günlük 30 ₺

Servis ücreti  : Aylık 400 ₺

NOT: 26 Aralık Pazartesi günü yemekhanede yemek çıkmayacaktır. Yemek servisine 27 Aralık Salı gününden itibaren  başlanacaktır

Ara

Değerli veliler, 24 Aralık 2022 tarihinden itibaren yeni okul binamızda eğitim-öğretime devam edeceğiz. Haftasonu olan okul kurslarımız da 24-25 Aralık tarihlerinde yeni okul binamızda 09:00 giriş 15:40 bitiş şeklinde yapılacaktır. Haftaiçi olacak olan ders saatilerimiz önceki duyurularda mevcuttur. 1 derse gelmeyen öğrenci yarım gün yok yazılacaktır. Öğle arası öğrenci okul dışına çıkamayacaktır. Ancak bizzat velinin kendisinin okula gelerek "öğle arasında çocuğumun başına gelebilecek tüm sorumluluğu üzerime alarak öğrencimin öğle arasında okul dışına çıkışı için izin istiyorum" şeklinde yazılı dilekçe verirse, o öğrenciler öğle arasında okul dışına çıkabileceklerdir. Turnikeden güvenlik kartsız geçişler mümkün olmayacaktır. bilginize.